Iljard Shaba është një nga instrumentistët më të veçantë, jo vetëm për talentin e tij por mbi të gjitha për mënyrën se si ai interpreton në skenë.

Disa nga interpretimet e tij më të mira, ai do t’i sjellë në një recital në Universitetin e Arteve më 26 prill, ora 19:30. Ky recital është më i madhi që ai ka realizuar deri më tani dhe përkon edhe me 30 vjetorin e tij. Iljardi ka rreth 24 vite që luan violonçel dhe ka vendosur që koncertin e tij recital ta titullojë “Revolucion”.

Top Channel