Tajlanda shpesh është ndalesa e parë për britanikët që pëlqejnë një festë ekzotike dhe jo vetëm.

Qëndrimi i vendit ndaj alkoolit ka tërhequr një numër të madh turistësh, të cilët dëshirojnë të kalojnë disa ditë pushimi pa shpenzuar shumë për pije dhe festat që kalojnë jo pak herë çdo limit.

Më poshtë keni disa imazhe të këtyre festave të çmendura.

FOTO GALERI
2/33

Top Channel