Wake Up/ Blerina Bombaj, “buka me vete në punë”, si modë apo si rikthim te tradita

12/04/2019 12:43

Gjithnjë e më shumë po shohim kolegët tanë që marrin drekën apo edhe mëngjesin të përgatitur në shtëpi.

Ky trend i kohëve të fundit, minimalisht, ka dy anë pozitive: Kursejmë, por mbi të gjitha hamë shëndetshëm.

Ndër 10 evropianë, 7 e marrin drekën me vete. Sipas ekspertëve të kuzhinës, të marrësh bukë me vete, do pak impenjim dhe çelësi i suksesit është larmia, cilësia dhe e shëndetshmja.

Top Channel