Zyra Evropiane e Patentave, Rijswijk, Holandë

Këshilli i Ndërtesave të Larta dhe Urbanizimit në Çikago të Shteteve të Bashkuara të Amerikës ka shpallur ndërtesat e larta më të bukura në botë.

Shfletoni galerinë e mëposhtme për t’i parë këto mrekulli arkitekturore.

FOTO GALERI
1/17
Singapor

Top Channel