Muzikë për ju është titulluar koncerti i sjellë nga Orkestra e Harqeve të Korçës, një orkestër e cila bën së bashku tre breza artistësh.

Me një repertor të larmishëm pjesë e koncertit është bërë edhe violinisti i njohur Zeqir Sulkuqi duke sjellë një larmi melodish falë larmisë së melodive dhe këngëve të interpretuara.

Për dirigjentin Kostika Tanto ngjitja në skenë e orkestrës së harqeve të Korçës mbetet një moment i veçantë dhe i rëndësishëm artistik.

Violinisti Zeqir Sulkuqi duke vlerësuar mikpritjen korçare shpreh domosdoshmërinë për mbështetjen e mëtejshme të artit.

Formacioni instrumental i Korçës pak kohë më parë u rikthye në skenë pas 20 vitesh mungesë duke u bere pjesë e aktiviteteve te shumta artistike.

Top Channel