Periudhë e keqe për Ilona Staller, me emrin e artit Cicciolina.

Ish-ylli i pornografisë ka zbuluar se nuk ka më kursime dhe ishte e detyruar të nxirrte në ankand disa nga objektet e saj të çmuara personale. Midis tyre, edhe veshja me të cilën bëri hyrjen në Parlament dhe të brendshme të përdorura.

Punët i ka keq edhe në dashuri: “Nuk kam pasur marrëdhënie seksuale për tre vjet. E bëj me veten në shtëpi, me duart e mia dhe me disa objekte të vogla. Me burra, jo. Ata as nuk përpiqen, mendojnë se kush e di se çfarë kam nevojë unë. Nuk dua një që të bëjë seks me mua dhe pastaj të zhduket. Dua një person serioz, dikush që më do”.

FOTO GALERI
1/8

Top Channel