Princi George i Britanisë, djali i parë i princit William dhe gruas së tij, Kate Middleton, është ndryshe nga të gjithë 5 vjeçarët që njihni në shumë mënyra. Përveç faktit se nuk lejohet të luajë ndoshta si gjithë fëmijët e tjerë, ai gjithashtu do të jetë një ditë mbreti i Anglisë.

Në fakt, prindërit e tij ende nuk kanë për të thënë asgjë për rolin e ardhshëm të fëmijës së tyre më të madh.

Në një intervistë me BBC, Princi William tha se ai dhe Kate kanë akoma kohë për t’i thënë princit se në një të ardhme do të jetë mbret. Në vend të kësaj, ata po e rrisin George, së bashku me vëllezërit e motrat e tij Charlotte dhe Louis, pa marrë parasysh rolet e tyre mbretërore.

Që kur Princi filloi shkollën, rreth tre vjet më parë, nuk dihet se sa kohë do të duhet që një nga shokët e klasës t’i zbulojë sekretin – ose ndoshta princi i ri mund ta ketë zbuluar tashmë.

Deri më tani, duket se William dhe Kate janë përqendruar në rritjen e tyre sa më normale, edhe pse ai dhe vëllezërit e motrat e tij ende duhet t’i ndjekin këto rregulla të pazakonta për fëmijët mbretërorë.

FOTO GALERI
2/5

Top Channel