Revista “France Football” ka zbuluar pagën e futbollistëve më të paguar në planet.

Gazetarët e revistës prestigjioze sportive kanë llogaritur pagën bruto, bonuset dhe të ardhurat nga reklama të secilit futbollist. Pas kësaj, kanë përpiluar listën me të ardhurat javore të yjeve të futbollit.

Mësoni në galerinë e mëposhtme se kush janë më të paguarit…

FOTO GALERI
1/20

Top Channel