Një grua izraelitë në të dyzetat është dërguar në spital me dëmtim në tru pasi kishte ndjekur një dietë strikte vetëm me lëngje frutash.

Gruaja, identiteti i të cilës nuk bëhet i ditur, kishte ndjekur dietën për 3 javë, pasi ia kishte rekomanduar një “terapist alternativ. Dieta e lejonte të konsumonte vetëm lëng frutash dhe ujë, gjë që i kishte shkaktuar një çekuilibrim të kriprave në tru.

Sipas mediave izraelite, dëmtimi në tru që ka pësuar kjo grua mund të jetë i pakthyeshëm.

Top Channel