Kush e spiunonte Aleksandër Kondon? Exclusive zbulon sonte dosjen e shërbimit sekret

17/03/2019 14:01

Gazetari Endi Tufa ka siguruar dosjen me mbi 100 faqe nga informatorë të ndryshëm brenda dhe jashtë vendit.

Ajo është cilësuar si dosje e katëgorisë më të lartë të shërbimit sekret, e klasifikuar si 2 A.

Sonte në mbrëmje në 20:15 në Exclusive do të mësoni anën e panjohur, se kush e spiunonte Aleksandër Kondon.

Top Channel