Në Shqipëri koleksionistët janë më të çuditshmit dhe më interesantët sepse koleksionojnë gjëra të vjetra nga më të ndryshmit.

Për të gjithë nostalgjikët sot do ju sjellim një koleksionist interesant dhe të veçantë nga Korça. Mirgen Shablli prej vitesh merret me grumbullimin e lodrave nga më të ndryshmet që janë prodhuar nga fabrika e plastikes në Durrës, por jo vetëm edhe të ardhura nga vendet e ndryshme. Mirgeni gjithashtu ka koleksion dhe të qelqit e qeramikës.

Top Channel