Bysheku është një ndër destinacionet më të preferuara për qytetarët e Elbasanit dhe një ndër pikat krysore sapo përmendim manifestimet e ditës së verës.

Familje apo grupe shoqërore që zgjedhin t;i kalojnë pasditet aty, nën freskinë e ujit të burimit, rrapave të lartë dhe ajrit të freskët. Kemi shkaur në Byshek për të zbuluar edhe rreth historisë së këtij vendi.

Top Channel