Në shtëpinë tonë/ Mjeku: Arra e kokosit, ja pse duhet ta konsumoni

05/03/2019 11:13

Arra e kokosit është konsideruar si më e çuditshmja në botë, pasi ofron ushqim dhe ujë.

Por sot “Në shtëpinë tonë” u njohëm me rëndësinë e arrës së kokosit dhe nënprodukteve të saj në mjekësinë alternative dhe në kozmetikë, informacione qe na i jep mjeku alternativ Ylli Merja.

Top Channel