Hëna ishte mbrëmë në pikën më të afërt të orbitës së saj rreth tokës. Një superhënë e shndritshme është parë dje në qiell nga të apasionuarit pas astrologjisë.

Sipas astrologëve hëna duket nga toka në përmasa rreth 14 për qind më e madhe sesa hëna e plotë që shohim çdo muaj.

Të tillë hënën nuk do ta shohim edhe për 7 vjet të tjerë thonë astrologët, dhe pse sateliti natyror i tokës ka rezervuar edhe në muajin mars një shfaqje të fundit, por jo kaq afër tokës sa c’ishte një natë më parë.

FOTO GALERI
1/33

Top Channel