Karikaturat janë një formë arti që frymëzohet nga portretet e personave të cilat transformohen, ekzagjerohen për të marrë një karakter komik.

“Në Shtëpinë Tonë” vizitoi Marlise Sanches Çela, e cila na njeh me larminë e krijimeve mjaft të veçanta, si e dhe mënyrën se si ajo i realizon ato.

Top Channel