Aktorja, Egla Ceno do të vijë përpara publikut me shfaqjen, “Udha e Qumështit” me regji dhe skenar nga Armand Bora, e cila do të shfaqet në datat 22, 23 dhe 24 shkurt në Tetarin “Skampa” në Elbasan dhe në fillim të marsit në Tiranë.

“Udha e qumështit” është një monoperformancë që zgjat 1 orë e 20 minuta dhe aktorja Egla Ceno, rrëfen historinë e një gruaje që u procesua vetëm sepse theu shihen në radhën e qumështit, dhe këtë e bën duke kaluar në 33 situata të ndryshme e “veshur” me karakteret 33 personazheve.

Top Channel