Cilat janë frutat e ballkonit? Emisioni “Në Shtëpinë Tonë” ju sjell disa sugjerime

15/02/2019 11:37

Stela, moderatorja e emisionit Në Shtëpinë Tonë, do ju tregoj se cilat janë frutat e ballkonit dhe si duhet të kujdesemi për to.

Ajo ka shkuar në një serrë ku ka frutat të shumëllojshme dhe së bashku me agronomin e frutikulturës, Hair Ismaili, na japin disa sugjerime për frutat e ballkonit.

E dinit se në ballkon përveç agrumeve mund të mbani dhe molla, dardha, dardha e hurma?

Po po shumë e vërtet, ndiqeni klipin e me poshtëm dhe do të mësoni shumë gjëra interesante!

 

Top Channel