Wake Up/ Alda Bardhyli: Librat më të bukur të dashurisë që mund të dhuroni

14/02/2019 10:53

Kritikja e librit, Alda Bardhyli ishte e ftuar sot në ” Wake Up” ku rekomandoi dhe librat më të bukur të dashurisë që ju mund të bëni dhuratë.

“Lulet e Mollës” nga John Galsworthy, “Dashnori” nga Margarite Duras, “Ana Karenina” nga Tolstoi, “Doktor Zhivago” nga Boris Pasternak dhe “Aksidenti” nga Ismail Kadare, janë disa librat që ju mund të dhuroni sot.

Top Channel