Koleksionisti me një pasuri të madhe kartëmonedhash e monedhash

11/02/2019 12:09

Koleksionistët janë pasionantë të fiksuar për gjërat që mbledhin aq sa shkojnë deri në Paris për të blerë objekte interesante.

I tillë është dhe Julian Demeti, i cili ka në arkivin e tij një pasuri të madhe kartëmonedhash dhe monedhash shqiptare.

Sot “Në Shtëpinë Tonë” ai na tregoi disa prej tyre duke na rikthyer në periudha të ndryshme të historisë shqiptare.

Po ashtu lekët që posedon Juliani janë të radha dhe shumë të veçanta saqë i mungojnë dhe arkivit të Bankës Kombëtare Shqiptare.

Për me tepër ndiqni klipin e më poshtëm…

Top Channel