Wake Up/ Kineasti, Genc Përmeti këshillon filmat që duhet të shihni në ditën e Krishtlindjes!

25/12/2018 11:30

Sot është ditë pushimi dhe këto festa më shumë se gjithçka mbledhin familjen rreth tryezës dhe sigurisht që shoqëruesi më i mirë është një film i mirë.

Këtë mëngjes kineasti Genc Përmeti na këshilloi një listë filmash që mund të shihni këto ditë festash.

Top Channel