Wake Up/ Diana Çuli: Përvoja ime në politikë më ndihmoi të shkruaja “Një vrasje në Kryeministri”

20/12/2018 13:32

“Vrasje në Kryeministri” është romani i fundit i shkrimtares Diana Çuli.

Një roman thriller që të mbërthen në botën e enigmave dhe mistereve.

Ngjarjet zhvillohen në hapësira të mëdha e me komplote ndërkombëtare, ku vërtiten personazhe gjithashtu të mistershëm, të thjeshtë në dukje, të dashur, por të dyshimtë e shpesh të pakuptueshëm.

Top Channel