Festivali 4-ditor i “seksit” do të zhvillohet nesër në një ishull të paidentifikuar, me njerëz të etur për seks që paguajnë rreth 5000 euro për biletë.

Megjithatë, policia në Trinidad Tobago zotohet të ndalojë këtë “festival seksi” famëkeq për shkak të rregullave të ishullit në lidhje me prostitucionin dhe përdorimin e drogës.

Problemi i vetëm është se policia ende duhet të gjejë se ku organizohet orgjia.
Festivali do të përfshijë një lojë golfi, në të cilën fituesi do tw kalojw 30 minuta me 60 vajza.

Do të ketë edhe një ndeshje tenisi në të cilën vajzat duhet të heqin një pjesë të veshjeve për çdo pikë të shënuar kundër tyre.

FOTO GALERI
1/3

Top Channel