Në Pejë u mblodhën qeveritë e Shqipërisë dhe Kosovës ku në qendër ishin disa tema të bashkëpunimit.

Unifikimi i doganave edhe heqja e tarifës së shërbimit të romingut, ishin mes temave të diskutuara.

Ndërkohë, kryeministrat Rama e Haradinaj si dhe anëtarët e dy qeverive respektive, pozuan duke bërë shqiponjën me duar.

FOTO GALERI
1/7

Top Channel