Është shuar në moshën 77-vjeçare Bernardo Bertolucci, një nga regjisorët më të shquar të kinemasë italiane dhe jo vetëm.

Regjisori i filmit të famshëm “Tango e fundit në Paris” ndërroi jetë në Romë, pas një sëmundjeje të rëndë.

Një mjeshtër i madh i kinemasë që preku zemrat e shume njerëzve dhe që pati ndikim në shoqëri duke thyer shumë tabu.

Top Channel