Çmenduri në Meksikë, godet me bllok betoni në kokë kundërshtarin (KUJDES! Pamje të rënda)

23/11/2018 18:16

Një luftëtar i “lucha libre” në Meksikë i shpëtoi për mrekulli vdekjes pasi u godit me një bllok betoni në kokë nga kundërshtari i tij.

Cuervo u operua me urgjencë në kokë pasi Angel o Demonio i hodhi me forcë bllokun e betonit duke ia thyer në kokë e duke e lënë pa ndjenja.

Angel o Demonio është pezulluar nga çdo aktivitet i “lucha libre” dhe ka deklaruar se qëllimi i tij ishte që ta godiste në kurriz kundërshtarin, jo në kokë.

Top Channel