“Gjergj Kastrioti Skënderbeu”; Në skenë, aktori shqiptaro-amerikan Xhevat Limani dhe sopranoja Era Hoxha

22/11/2018 15:36

Në kuadër të 550 vjetorit të vdekjes së Heroit Kombëtar Gjergj Kastrioti Skënderbeu Xhevat Limani aktori i njohur shqiptaro-amerikan dhe sopranoja Era Hoxha sollën në sallën e teatrit “Zihni SAKO” në Gjirokaster poemën dramatike “Gjergj Kastrioti Skënderbeu”.

Top Channel