Një familje prej 5 anëtarësh i shpëtoi për mrekulli rrokullisjes së dy gurëve në Torovicë të Lezhës të martën, por rreziku nuk ka kaluar ende dhe familje të tjera jetojnë me frikën nga mali.

Drejtori i Emergjencave Civile pranë Prefekturës Lezhë, Ndrek Mhillaj thotë se duhet ndërhyrë me urgjencë, sepse reshjet e shiut e dobësojnë terrenin dhe mund të rrokullisen gurë të tjerë.

Ndrek Mhillaj thotë se specialistët do të dalin në terren për të shqyrtuar mundësinë e shkatërrimit të shkëmbinjve të rrezikshëm.

Shtabi i Emergjencave po merr në konsideratë edhe mundësinë e evakuimit të familjeve që janë më afër malit.

  Gurët bien mbi shtëpi në Torovicë, rrezikohen familjet

Top Channel