Shumë vajza të reja kanë shumë vështirësi për të gjetur punë, por dy vajzat të reja kanë treguar se me një ide fare të thjeshtë mund të bëjnë mijëra dollarë për vete.

Ato janë shoqe të ngushta dhe blogere për veshjet intime, e prezantimet e tyre i lënë pak vend imagjinatës. Tash Oakley dhe Devin Brugman kanë fituar mijëra dollarë nga llogaria e tyre në Instagram ‘Bikini A Day’, të cilën e kanë hapur prej vitit 2012.

Reklamimi i veshjeve intime për dy vajzat ka rezultuar realisht fitimprurëse, pasi tashmë për to ky lloj biznesi është kthyer në një profesion dhe ato edhe këshillojnë femrat e tjera se çfarë të veshin.

E mes tyre duket se nuk ka sekrete, pasi në videot dhe fotot që ato publikojnë janë thuajse gjithnjë bashkë.

FOTO GALERI
1/8

Top Channel