Dasmat mbretërore kanë qënë gjithmonë tërheqëse për breza të tërë. Në 2011, William dhe Kate pushtuan botën me dasmën e tyre me mbi 2 miliardë shikues.

Ndoshta gjithë kjo kureshtje është për shkak të rrrethanave, ritualeve shekullore etj. Ose ndoshta është një dëshirë për tu përfshirë në një përrallë të bërë realitet. Që nga Grace Kelly dhe Princi Ranier III, tek King Jigme Khesar Namgyel Wangchuck dhe Jetsun Pema i Butanit. Këto janë 18 dasmat e paharrueshme mbretërore.

Top Channel