Futbolli është sporti më popullor në botë, por për “motoball”-pak persona mund të kenë dëgjuar.

Por ky sport mendohet që ka lindur mes Francës e Anglisë rreth viteve 1930. Ekipi përbëhet nga katër lojtarë me motoçikleta dhe një portier në këmbë.

Në këtë sport të çuditshëm, Gjermania triumfoi ndaj Francës së fundmi me rezultatin 9-3, duke treguar aftësi më të mira në drejtimin e motorit si dhe në kontrollin e topit.

Top Channel