Edhe pse është më tepër një lojë ekipi, nuk ka asnjë dyshim se shkëlqimi individual kontribuon shumë në suksesin që një ekip mund të ketë – me golat e të cilëve në fund fitohet ndeshja, tituj dhe trofetë.

Pothuajse 30,000 gola janë shënuar që nga themelimi i kategorisë Premier League në Angli në vitin 1992

Më poshtë janë renditur 11 lojtarët anglezë me më shumë gola të realizuar në 26 vitet e fundit në Premier League.

11 English Players Who Have Scored the Most Premier League Goals

FOTO GALERI
1/11
11. Harry Kane - 113

Top Channel