Ishulli i Migingos ndodhet në liqenin Victoria në kufirin mes Ugandës dhe Kenias.

Një shkëmb i rrumbullakët në mes të ujit i mbuluar me kasolle metalike, ishulli Migingo që ngrihet nga ujërat e Liqenit Viktoria duket si një breshkë hekuri.

Zona me një popullsi të dendur mezi mbulon një të katërtën e një hektari. Banorët e saj janë të vendosur në baraka hekuri, bare, shtëpi publike dhe një porti të vogël.

FOTO GALERI
1/14

Top Channel