Në Festivalin Ndërkombëtar të Filmit që u zhvillua në Varshavë janë ndarë çmimet.

Fitues i çmimit të madh të festivalit të 34-t është shpallur filmi “Delegacioni”, që mban regjinë e Bujar Alimanit dhe skenar të Artan Minarollit.

Top Channel