Në kontrast të plotë me rezultatet në fushë dhe nisjen e mirë të kampionatit shqiptar të futbollit, te Skënderbeu ka shpërthyer këtë javë një problem me financat, që mund të cënojë ambiciet e klubit kampion.

Bojkoti nga ana e lojtarëve i stërvitjes, të hënën, u shoqërua nga një mbledhje e bërë në kampin e korçarëve.

Në mungesë të drejtuesve, ishte stafi teknik që dha garanci financiare për pagat e prapambetura, edhe pse disa prej lojtarëve thonën nën zë se kanë ende shuma të palikujduara nga sezoni i kaluar.

Futbollistët e Skënderbeut rinisën stërvitjen nën drejtimin e trajnerit Shehi, në praninë e tifozëve të shqetësuar për klimën aspak të mirë në klubin kampion të vendit.

Top Channel