Kur taksisti është i dehur, pasagjeri duhet të ketë patentën

22/09/2018 08:40

Surya menjëherë vuri re se emri i shoferit nuk përputhej me atë të treguar në app dhe, sapo filloi udhëtimi, ai e kuptoi se shoferi ishte në gjendje të dehur. Pra, ai filmoi rrugën duke dokumentuar gjithçka në Tvvitter.

Suyra shkruan: Udhëtimi i kthimit në aeroportin e Bangalore nuk ishte siç e prisja. Shoferi i dehur dhe përgjumur. Mu desh ta kaloja në vendin e pasagjerit dhe i dhashë vetë makinës deri në shtëpi. Më pas iu drejtua kompanisë Uber duke postuar foto dhe video të shoferit pa ndenja. “Duhet të zgjidhni këtë problem”, shkruan ai.

Surya menjëherë vuri re se emri i shoferit nuk përputhej me atë të treguar në app dhe, sapo filloi udhëtimi, ai e kuptoi se shoferi ishte në gjendje të dehur. Pra, ai filmoi rrugën duke dokumentuar gjithçka në Tvvitter.

Suyra shkruan: Udhëtimi i kthimit në aeroportin e Bangalore nuk ishte siç e prisja. Shoferi i dehur dhe përgjumur. Mu desh ta kaloja në vendin e pasagjerit dhe i dhashë vetë makinës deri në shtëpi. Më pas iu drejtua kompanisë Uber duke postuar foto dhe video të shoferit pa ndenja. “Duhet të zgjidhni këtë problem”, shkruan ai.

Top Channel