Pasditen e sotme nis Champions League, kompeticioni që çdo futbollist ëndërron që ta luajë dhe ta fitojë një ditë.

Në historinë e futbollit ka pasur lojtarë fatlumë të cilët e kanë fituar të paktën një herë këtë kompeticion, ka pasur edhe më fatlumë që e kanë fituar 2-3 herë, por edhe kampionë që nuk kanë arritur dot ta prekin trofeun e lakmuar.

Në galerinë e mëposhtme ne nuk do merremi me asnjë prej të sipërpërmendurve, por vetëm me ata futbollistë që e kanë fituar të paktën 4 HERË trofeun e Champions League.

FOTO GALERI
1/33
Nacho: 4 tituj me Real Madrid (2014, 2016, 2017 dhe 2018).

Top Channel