Kylie Jenner ka zgjedhur revistën “Glamour” për të folur për fiksimin e saj për buzët, ndryshimet në një moshë të re të trupit për shkak të shtatzënisë.

Ajo është kthyer pas në vitin 2015 ku pranoi se kishte bërë ndërhyrje në buzë, dhe duke folur për fiksimin e saj.

“Kam qenë e sigurtë për buzët e mia. Kisha iluzionin që doja buzë më të mëdha, kështu që theksova të miat si e çmendur, dhe më pas njerëzit filluan të fiksohen me to”, ka rrëfyer Kylie.

U quajt “Sfida e buzëve të Kylie Jenner” dhe shumë njerëz nisën të fryjnë buzët në rrjetet sociale, por shpesh duke përfunduar me rezultate katastrofike.

FOTO GALERI
2/3

Top Channel