Absurditeti i vendosur në veprimet e njerëzve vlerësohet dhe bëhet çmim, apo rekord Guiness.

Në pritje të daljes së edicionit të ri të rekordeve Guiness në 2019 me disa rekorde të reja, si DJ më i vjetër i diskotekave, go-kart më i shpejtë dhe numri i salsiçeve të ngrëna për një minutë etj. Në galeri keni disa nga rekordet më të çuditshme të njeriut.

FOTO GALERI
1/8
Gruaja me Pirsing

Top Channel