Të arrestuarit e Shkodrës dalin para gjyqit. 3 në burg, njëri lirohet

07/09/2018 16:30

Në Shkodër u zhvillua seanca gjyqësore për të vlerësuar masën e sigurisë për 4 të arrestuarit nga policia gjatë një aksioni dy ditë më parë.

Gjykata dha vetëm vendime me burg me afat 30-ditor për 3 nga të arrestuarit: Erogen Bajroviç, Emra Plakun dhe Ilir Bajrin. Akuza që rëndon mbi ta është gjetja në apartamentet e tyre të fishekëve luftarakë.

Gjykata vlerësoi që Asmer Bilali të merrte “arrest shtëpiak”.

Prokuoria vendore kërkoi për të katërt arrest me burg, por avokatët e të pandehurve kërkuan lirimin e tyre të menjëhershëm për shkak se nuk kishte asnjë provë që i inkriminonte ata në ndonjë vepër penale.

Aksioni i policisë në Shkodër erdhi pas një sërë ngjarjesh të rënda që ndodhën në këtë qytet.

Top Channel