Sa i shkon portokallia Iskrës (Foto)

29/08/2018 10:56

Është një nga modelet që promovon fort vetëbesimin dhe kurrë nuk përdor photoshop në fotot e saj, duke dhënë mesazhin se fizikun duhet ta shfaqim ashtu siç e kemi, me të mirat dhe të këqijat e tij.

Po flasim për Iskra Lawrence, e cila postoi në Instagram një foto me bikini portokalli, ku dukej e lumtur, e shëndetshme dhe plot vetëbesim.

FOTO GALERI
1/32

Top Channel