Shkodra mbetet një nga qytetet më të dashur për turistët. Destinacioni që shfaq më shumë interes është muzeu “Marubi” i cili vizitohet nga shumë vizitorë.

Pjesa më e madhe e tyre janë të huaj, por ka dhe shqiptarë që vijnë nga qytete të ndryshëm të Shqipërisë.

“Nga maji deri në tetor, vizitorët janë kryesisht të huaj. Ndërsa në muajt e dimrit mbizotërojnë vizitorët vendas. Turistët e huaj janë kryesisht nga vendet e Europës Perëndimore e Veriore”, shprehet Tea Çuni, përgjegjëse e komunikimit dhe promovimit.

Ekspozita e fundit e Angjelin Nenshatit u vizitua nga 3500 vizitorë.

Top Channel