Princi George regjistrohet në shkollën fillore. Kurrikula, mahnitëse

23/08/2018 20:09

Djali më i madh i Williamit dhe Kate, Dukës dhe Dukeshës së Kembrixhit, apo Princi i tretë në radhën për fronin e Mbretërisë së Bashkuar, është regjistruar tashmë në shkollën fillore “Thomas’s Battersea”.

Aty, atij do t’i duhet të mësojë deri edhe algoritmat, ndërkohë që në kohën e lirë mund të zgjedhë njërën mes italishtes, qeramikës dhe filozofisë. Për më shumë ndiqni fotogalerinë.

FOTO GALERI
2/5
Frëngjishtja - George ka mësuar që tani të flasë paksa frëngjisht, një gjuhë të cilën do t’i duhet ta përvetësojë gjatë vitit shkollor përmes leximit të novelave. Atij i duhet të mësojë edhe ndonjë këngë. Klasa për mësimin e frëngjishtes do të ketë një mësues të specializuar, që do t’iu bëjë mësim për rreth 35 minuta.

Top Channel