Cristiano Ronaldo mbërriti më në fund në Torino dhe në aeroport u prit si një yll i hollivudian, me 6 makina Jeep që e pritën për ta shoqëruar.

Kurioziteti më i madh gjatë këtyre ditëve ka qenë vendbanimi i Ronaldos dhe duket se tashmë diçka është zbuluar.

Ai do të ketë dy vila në pyll, në zonën e Grand Madres, aty ku jeton edhe presidenti i Ferrarit, John Elkann.

Vilat janë ngjyrë gri dhe kanë 2 hyrje, me dhoma plot dritë, ndërkohë që ato janë modifikuar së fundmi duke krijuar hapësirat për një palestër dhe pishinë të mbuluar.

E veçanta është se një nga vilat Ronaldos do të jetë ajo ku futbollisti do të jetojë me familjen, ndërsa tjetra për të ruajtur privatësinë e tij.

Top Channel