Grabitësit mësyjnë një shtëpi në Shkodër, por nuk gjejnë asgjë

29/07/2018 11:10

Një banesë është vjedhur, pasi janë thyer dyer e dritare, në hyrje të qytetit të Shkodrës në lagjen “Xhabije”. Autorët kanë hyre nga pjesa e pasme e shtëpisë, duke thyer dritaret e katit të parë.

Në banesën private dy katëshe, pronë e shtetasit Fatmir Kola, nuk ndodhej njeri në shtëpi, në kohen kur është kryer vjedhja.

Burime nga policia bëjnë të ditur se në banesë prej vitesh nuk jetonte njeri, pasi familjaret ishin larguar nga Shqipëria për motive gjakmarrje.

Mësohet se autorët nuk gjetur gjë me vlerë në banesë dhe janë larguar pa marrë gjë.

Top Channel