Në episodin e tretë të Top Talent, sonte në orën 21:00, njëra nga konkurrentet do të rrëfejë historinë e saj personale dhe sakrificat për djalin e saj autik.

Anila Kruti sjell sonte një ide të veçantë për realizimin e një projekti për fëmijët me aftësi të veçanta. Emocione pafund në mbrëmjen e sotme në Top Talent.

Gjithashtu, konkurrentë tepër interesantë sjellin sot provat dhe idetë e tyre në prezantim dhe gazetari. Ermiola Muça sjell idenë e saj për realizimin Vox Pop pa dorashka me VIP-a dhe me publikun, Lorna Hysa sjell prezantim në stil unik dhe Xhemelinda kërkon të zëvendësojë Dojna Memën me çdo kusht në Pop Culture.

Si dhe shumë konkurrentë të tjerë interesantë sjellin sonte shumë emocione.

Top Channel