Ushtrime që mund t’i bëni në shtëpi për një bark të sheshtë

17/07/2018 10:47

Stërvitja në shtëpi mund të jetë një detyrë e vështirë nëse nuk keni vullnet dhe motivim të mjaftueshëm.

Për t’ju lehtësuar këtë, ekspertët këshillojnë disa ushtrime për barkun që mund ti bëni në shtëpi në mënyrë komode. Ndiqni galerinë e fotove me shpjegimet përkatëse.

FOTO GALERI
1/4
Plank- Është një ushtrim rezistence, por që ju ndihmon mjaft me muskujt e barkut. Mbështetuni në tokë në majë të gishtave të këmbës dhe bërrylave, dhe provoni të qëndroni sa më gjatë.

Top Channel