Marcelo, Brazil.

Një luftë tjetër po zhvillohet në fushën e gjelbër mes futbollistëve, ajo e tatuazhit më të bukur.

Sot është koha e tatuazheve dhe këtë e tregon më së miri kampionati botëror “Rusi 2018”, aty ku tatuazhet janë kthyer në gjënë e preferuar të futbollistëve, aq shumë sa rrallë mund të gjesh ndonjë prej tyre që të mos ketë.

Kjo gjë ka çuar edhe në një klasifikim për të përcaktuar tatuazhin më të bukur në këtë botëror.

FOTO GALERI
1/50
Bryan Ruiz, Kosta Rika.

Top Channel