Mezzosopranoja Vikena Kamenica pas një karriere të gjatë në TKOB, është ngjitur dhe në skenat ndërkombëtare e pikërisht në Francë me veprën “Samson and Delilah” nga Saint Saens, në një rol që siç e thotë dhe ajo është roli i ëndrrave që çdo mezzosoprano ka në karrierën e saj artistike.

Ajo ka qenë sot në “Wake Up” për të folur për këtë projekt:

Top Channel