Futbolli luhet në të gjithë botën, madje edhe në vendet ku nuk na shkon mendja kurrë.

Duke shfletuar galerinë e mëposhtme do të udhëtoni te stadiumet më të çuditshëm të planetit.

Disa janë të vendosur mbi male dhe disa të tjerë në mes të detit…

FOTO GALERI
1/41
Stadiumi i Bragës së Portugalisë ka vetëm tribuna anësore. Në një anë kufizohet nga një shkëmb i madh

Top Channel