Ervin Bejleri dhe Ola Harizaj tregojnë se kush bën ligjin në shtëpi

31/05/2018 18:58

Çifti i aktorëve Ervin Bejleri dhe Ola Harizaj kanë treguar në “Pasdite në Top Channel” se kush e bën ligjin në shtëpinë e tyre.

Ish-anëtarët e trupës së Portokallisë, të cilët nuk kanë bërë dasmë dhe madje as nuk e kanë ndjerë nevojën e celebrimit, deklaruan se mes tyre dominon harmonia.

“Lindin gjithmonë keqkuptime kur flitet për personin dominues në lidhje. Te ne dominon harmonia dhe besimi”, deklaroi Ervini.

Por, Ola e sqaroi më mirë situatën: “Ervini më lejon që të më shkojë fjala më shumë, kur janë në diskutim gjërat e vogla. Por, për gjërat e rëndësishme…”.

Çifti ka një vajzë, e cila, siç duket nga natyra e saj, nuk do të ndjekë hapat e prindërve.

“Ajo nuk erdhi sot pasi nuk e ka qejf fare televizionin. Vështirë se bëhet aktore. Ka qejf që të merret me pjesën e artit sepse shikon shumë shfaqje, por ka qejf kostumografinë”, thanë Ervini dhe Ola.

Top Channel